Wie zijn wij

In 1994 kregen Sietse Altena en Therèse Huitema de kans om de elektro winkel van Jan en Hermien Brouwer over te nemen. Sietse was daarvoor al enkele jaren als medewerker in de winkel actief. De winkel draaide toen nog onder de formule Sprinter, later werd dit ServicePartner.

Ons bedrijf is vooral gericht op de verkoop en reparatie van witgoed (wasmachine, droger, koelkast, vrieskast enz.) en bruingoed (televisie, audioapparatuur enz.), maar ook voor allerhande klein huishoudelijke artikelen , lampen, batterijen en accessoires kunt u bij ons terecht.

ServicePartner Brouwer Elektro heeft een eigen technische dienst voor reparaties, hulp bij storingen en (eventueel) de installatie van gekochte apparatuur en de satellietsystemen. Bij aankoop van grotere artikelen worden deze gratis aan huis gebracht en geïnstalleerd.
In onze winkel staat een selectie van alleen de beste producten. Zo maak u bij ons altijd de juiste keuze. Wij leveren onze producten snel en vakkundig, met de beste nazorg in Blauwhuis en wijde omgeving.

Ook voor service bent u bij ons op het juiste adres, met eigen technische dienst bent u verzekerd van een snelle oplossing bij een defect aan uw apparatuur.